Detailed Notes on بیماری سلیاک کودکانه

برای اکثر کودکان، یبوست به معنای دفع سخت و همراه با مشکل مدفوع، و مدفوع کردن کمتر از

هدف از درمان سلیاک در کودکان کاهش یا از بین بردن علائم بیماری است و هیچ درمان قطعی سلیاک وجود ندارد.

گلوتن بخشی ضروری از رژیم غذایی شما نیست، بنابراین می توان آن را با خیال راحت از رژیم غذایی حذف کرد و با غذاهای ایمن و بدون گلوتن جایگزین کرد.

راهنمای دریافت رژیم پکیج های رژیم مقالات تخصصی ثبت مشکلات ثبت نام دریافت رژیم غذایی دریافت برنامه

مهمترین خطرات و بیماری های ایجاد شده ناشی از سلیاک عبارتند از:

سرویس مادر و کودک – بیماری سلیاک نوعی واکنش خود ایمنی بدن به پروتئین گلوتن است. این پروتئین در گندم، جو و چاودار وجود دارد. نوزادان و کودکان نوپای مبتلا به سلیاک، در صورت مصرف مواد غذایی دارای گلوتن، دچار مشکلاتی می‌شوند.

× صفحه اصلی داروهای ژنریک تک نسخه ای مشاوره دارویی مناقصات سازمان ها اخبار دارویی درباره ما مقالات درخواست همکاری ☰

اگر تیزبین و باهوش هستید؛ سه اشتباه مهلک در این بیماری سلیاک جوانان تصویر را کشف کنید

با این نکات همیشه توی خونه، قهوه تازه داشته باش

شبکه های اجتماعی دسترسی آسان سوالات متداول مقالات تماس با ما درباره ما راهنمای خرید قوانین و مقررات حریم خصوصی نحوه ثبت شکایات مراجعین نحوه پشتیبانی و خدمات نحوه پرداخت وجه قوانین و مقررات خدمات مشتریان ساعت پاسخگویی روند مرجوعی مدت زمان تحویل روند استرداد وجه انتقادات و پیشنهادات پرسش های متداول عضویت در خبرنامه

نشانه‌های سلیاک همیشه گوارشی نیستند و در بعضی افراد به شکل خارش پوست، ضعف، کم خونی و فقر آهن، کاهش تراکم استخوانها و پوکی استخوان، درد مفاصل، سردرد و ایجاد زخم در دهان ظاهر می‌شوند.

تنها روش درمان بیماری سلیاک در کودکان، حذف کامل گلوتن از رژیم غذایی کودک است. حذف گلوتن از رژیم غذایی باعث می‌شود که پرزهای روده بهبود یافته و بتوانند مجددا مواد مغذی را به طور مناسب جذب کنند. پزشک به شما آموزش می‌دهد که چگونه گلوتن را حذف کرده و در عین حال یک رژیم غذایی مغذی و سالم داشته باشید. همچنین نحوه‌ی مطالعه‌ی برچسب‌ مواد غذایی و تشخیص مواد غذایی و محصولات دارای گلوتن را نیز به شما آموزش می‌دهد.

● پزشکان خون را برای وجود آنتی بادی های رایج در افراد مبتلا به بیماری سلیاک، از جمله آنتی گلیادین و آنتی بادی های اندومیزیال بررسی می کنند.

مدفوع رنگ پریده همچنین می تواند از عوارض جانبی برخی داروها مانند داروهای ضد اسهال باشد. در هر صورت اگر ادامه داشت با پزشک مشورت کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *